Retete de post: Salata mediteraneeana de rosii

Printeaza

O reteta simpla de post de salata mediteraneeana de rosii din: rosii, ceapa rosie, usturoi, zeama de lamaie, ulei de masline, busuioc, masline, capere, sare si piper.

Ingrediente:Salata mediteraneeana de rosii

  • doua rosii coapte, taiate fiecare in 8
  • o ceapa rosie taiata felii
  • doi catei de usturoi, tocati
  • o lingura zeama de lamaie (sau otet)
  • trei linguri ulei de masline
  • 10 frunze de busuioc, taiate marunt
  • masline taiate pe jumatate
  • capere
  • sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Se zdrobeste usturoiul si se taie felii ceapa apoi se lasa cele doua ingrediente deoparte, cinci minute, pentru a se infuza de arome.

Intre timp pregatiti restul de ingrediente, iar dupa cele 5 minute de asteptare amestecati impreuna totul dupa care lasati salata cateva minute sa respire, inainte de a o consuma.

Optional, pentru cei care nu tin post, in aceasta salata se poate adauga mozzarella. Reteta preluata de aici.

Salata mediteraneeana de rosii

Salata mediteraneeana de rosii

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.