Retete de post: Salata de orez

Printeaza

Salata de orez

Ingrediente:Salata de orez

  • 1 ceasca de orez
  • 1 rosie taiata cuburi
  • 1 castravete mare taiat cuburi
  • 2 ardei grasi de diferite culori taiati ca chibritele
  • 200 g masline negre si verzi
  • 3-4 bucati de sparanghel din conserva
  • otet
  • ulei de masline
  • patrunjel tocat

Mod de preparare:

Orezul fiert se pune la racit in frigider. Intre timp se taie toate legumele, se prepara sosul de salata si se amesteca toate si se sasoneaza dupa gust cu piper.

Cand s-a racit si a patruns gustul de la ingrediente in orez, se pastreaza in frigider si se mananca rece. Ca salata de vara, i se adauga sardele cu tot cu uleiul din conserva, ansoa sau peste afumat.

Se serveste ca cina in zilele de vara sau ca felul intai la pranz.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.