Retete de post: Salata calda italiana

Printeaza

O reteta de post simpla si delicioasa de salata calda italina din: ceaap, ardei gras, paste fara ou, morcov, sparanghel, dovlecel, supa de legume, usturoi, rosii decojite, patrunjel, oregano, busuioc, sare si piper.

Ingrediente:Salata calda italiana

  • o ceapa alba medie, taiata in patru
  • un ardei gras rosu, taiat cubulete
  • paste fara ou
  • un morcov feliat
  • cateva fire de sparanghel, taiate in bucati de 3-4 cm lungime
  • o cana de bucati de dovlecel
  • sase catei de usturoi, zdrobiti
  • 150 grame de rosii decojite si taiate bucati
  • 50 ml supa de legume
  • oregano si busuioc, de preferat proaspete
  • patrunjel tocat marunt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeti pastele in apa fiarta cu sare, pana devin aldente. Intre timp tocati ceapa si usturoiul si lasati-le sa stea cateva minute. Tocati si restul de ingrediente.

Incalziti intr-o oala supa de legume, apoi adaugati ceapa, amestecati doua minute, apoi adaugati restul de ingrediente, in ordinea prezentata, lasand insa un minut ca interval dupa fiecare ingredient adaugat.

Pe final adaugati rosiile si inca putina supa de pui, ca sa mentineti un nivel de lichiditate care sa nu permita uscarea ingredientelor. Asezonati cu sare si cu piper.

La final amestecati legumele din oala cu pastele fierte. Retete preluata de aici.

Salata calda italiana

Salata_calda_italiana

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.