Retete de post: Rosii uscate la cuptor cu usturoi

Printeaza

O reteta de rosii uscate la cuptor din: rosii, cimbru, usturoi, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Rosii uscate la cuptor cu usturoi

  • 600 g roşii cărnoase sau prunişoare
  • 4 fire cimbru
  • 5 căţei de usturoi
  • 6 linguri ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală roşiile, se taie în două pe lung şi se golesc de seminţe. Se spală cimbrul şi se scutură; se rup frunzuliţele. Se curăţă usturoiul şi se taie felii subţiri. Se încinge într-o tigaie 1 lingură ulei de măsline şi se rumeneşte în el usturoiul. Se încinge cuptorul la 200 °C. Se toarnă 5 linguri de ulei de măsline

Intr-o tavă sau o formă de sufleu. Se pun înăuntru jumătăţi de roşii, cu partea cu pielea în jos; se presară usturoi şi frunze de cimbru. Se condimentează cu sare şi piper proaspăt râşnit; se coc la cuptor 15-20 min.

Rosii uscate la cuptor cu usturoi

Rosii uscate la cuptor cu usturoi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.