Retete de post: Risotto cu anghinare
PrinteazaReteta de post: Risotto cu anghinare din: orez, anghinare, ceapa, rosii, unt, supa de pui, busuioc, sare si piper.
- 300g orez
- 100g anghinare coapta din borcan
- 1 ceapa
- 2 rosii
- 75g unt
- 700ml supa de pui
- busuioc proaspat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spalam ceapa si rosiile si le tocam marunt. Incingem jumatate din unt intr-o tigaie, punem legumele si le prajim 2 minute. Punem supa la incalzit.
Adaugam restul de unt intr-o cratita. Calim orezul timp de cateva secunde, punem sare si piper si turnam un polonic de supa fierbinte.
Amestecam cu o lingura de lemn pana cand lichidul s-a absorbit. Turnam supa din nou si amestecam. Repetam procedeul pana cand s-a terminat toata supa.
Cand orezul este gata, adaugam legumele calite, anghinarea coapta si busuiocul. Amestecam si servim.
Risotto cu anghinare
Pofta buna!