Retete de post: Riami la cuptor
PrinteazaRiami la cuptor din: cartofi, dovlecei, vinete, fasole, ceapa, ardei, patrunjel, usturoi, sare, piper, ulei de masline.
- 1 kg cartofi
- 1 kg dovlecei
- 1/2 kg vinete
- 1/2 kg fasole verde
- 4 cepe
- 4 ardei grasi verzi
- 1 legatura de patrunjel
- 2 catei de usturoi
- sare
- piper
- ulei de masline
Mod de preparare:
Spalati foarte bine legumele,curatati cartofii,ceapa,fasolea verde si usturoiul. Intr-un lighean mare taiati cartofii cuburi,vinetele si dovleceii in felii groase.ardeiul gras,ceapa si usturoiul rondele,felii rotunde.
In continuare puneti fasolea verde,patrunjelul tocat si rosiile taiate date prin razuitoare.
Toate acestea puneti-le intr-un vas de preferinta pirex si adaugati uleiul sarea,piperul si o ceasca de apa.
Coaceti mincarea la 180C 1 1/2 ora pina se inmoaie legumele si s-a evaporat toata apa,sosul trebuie sa ramina putin uscata.
Pofta buna!