Retete de post: Peste umplut cu masline

Printeaza

O reteta de post de peste umplut cu masline din: peste, masline negre, miez de nuca, felii de franzela, usturoi, lamaie, sare, piper boabe si ulei.

Ingrediente:Peste umplut cu masline

  • 1 kg de peşte întreg
  • 300 g măsline negre
  • 50 g miez de nucă
  • 2 felii de franzelă
  • 5-6 căţei de usturoi
  • 1 lămâie
  • sare
  • piper boabe
  • ulei

 

Mod de preparare:

Curăţă peştele şi pregăteşte-l pentru umplut. Prepară acum pasta de măsline: pasează cu mixerul măslinele şi amestecă-le cu pâinea înmuiată în apă şi usturoiul pisat.

Adaugă puţin ulei şi zeamă de lămâie şi amestecă bine, până se omogenizează. Umple peştele, apoi coase-l sau prinde-l bine cu scobitori.

Aşază-l acum în tavă, cu apă, ulei şi 10 boabe de piper negru. Sărează. Dă la cuptor, la foc potrivit, 30-40 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.