Retete de post: Peste marinat

Printeaza

O reteta de post de peste marinat din: peste, ceapa, ulei, apa, vin alb, foaie de dafin, rozmarin si piper negru boabe.

Ingrediente:Peste marinat

  • 1 kg de peşte (file sau întreg) de care-ţi place
  • 4 cepe potrivite
  • 1/2 cană cu ulei
  • 1 cană cu apa
  • 1 pahar mare cu vin alb
  • 1 foaie de dafin
  • rozmarin
  • piper negru boabe

 

Mod de preparare:

Pregăteşte peştele. Curăţă, spală şi taie ceapa peştişori. Aşază într-o tavă un strat de ceapă, peştii, apoi un alt strat de ceapă. Sărează, apoi pune dafinul şi piperul (10-15 boabe).

Toarnă deasupra uleiul şi apa. Dă la cuptor pentru 30 de minute. Adaugă acum rozmarinul şi vinul şi mai lasă 10 minute la cuptor.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.