Retete de post: Pateuri cu gem

Printeaza

O reteta de post de pateuri cu gem din: gem de capsune, margarina, ulei, faina, apa si sare.

Ingrediente:Pateuri cu gem

  • 1 borcan cu gem de căpşune

pentru aluat:

  • 200 g margarină
  • 40 ml ulei
  • 400 g făină
  • 120 ml apă
  • sare

 

Mod de preparare:

Frământă bine 350 g făină cu apa, uleiul şi un praf de sare, după care întinde din aluat două foi. Unge-le cu margarina frecată cu restul de făină. Impătureşte-le şi apoi întinde-le din nou.

Taie din ele pătrate potrivite, în mijlocul fiecărui pătrat, pune câte o linguriţă cu gem. Rulează spre interior surplusul de aluat. Aşază-le într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu hârtie.

Coace-le la cuptor 25-30 de minute.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • pateuri cu gem

1 comentariu

  1. Foarte buna pateurile cu gem

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.