Reţete de post: Paste fainoase cu măsline

Printeaza

Paste fainoase cu măsline

Ingrediente:Paste fainoase cu măsline

  • 1/2 kg melcişori sau tăieţei laţi de post
  • 1 ceaşcă măsline negre
  • 1 ceapă tocată
  • 1/2 ceaşcă ulei
  • 1 lingură pastă de ardei
  • 5-6 roşii din con­servă
  • 1/2 ceaşcă vin alb
  • sare
  • piper
  • 1 legătură verdeaţă

 

 

Mod de preparare:

Scoţi sâmburii măslinelor, le pui în apă rece, le fierbi 5 minute şi le strecori. Căleşti apoi ceapa în ulei până se aureşte, apoi adaugi pasta de ardei, roşiile tăiate mărunt, vinul alb şi le fierbi 15 minute.

Potriveşti de sare şi piper şi către sfârşit pui şi măslinele. Fierbi pastele separat în apă cu sare, apoi le strecori, le răstorni pe platou şi le garniseşti cu sosul cu măsline. Le mănânci fierbinţi, pre­sărate cu verdeaţă tocată.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.