Retete de post: Paste cu spanac

Printeaza

Paste cu spanac din: paste, spanac, ceapa verde, ulei de masline, sare, piper, cimbru, piure de rosii, busuioc si miere.

Ingrediente:Paste_cu_spanac

  • un pachet paste
  • un kg spanac
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper negru macinat
  • 300 g piure de rosii
  • cimbru uscat
  • busuioc uscat
  • o lingurita miere

 

Mod de preparare:

Se pun pastele să fiarbă. După aceea, se dau prin apă rece şi apoi se scurg în sită. Se alege spanacul, se spală şi se fierbe în apă cu sare.

Se scoate în sită, se scurge bine şi se pasează cu blenderul. Ceapa şi usturoiul se curată, se spală, se toacă şi se călesc în ulei.

Se adaugă piureul de spanac, sare şi piper. După ce a scăzut, se dă deoparte. Piureul de roşii se condimen­tează cu sare, piper, cimbru, miere şi busuioc.

Pastele se servesc cu busuioc, piure de spanac şi sos de roşii aromat.

Paste cu spanac

Paste_cu_spanac

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • paste cu spanac de post
  • spaghete cu spanac de post
  • paste cu spanac

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.