Retete de post: Paste cu mere

Printeaza

 Paste cu mere

Ingrediente:Paste cu mere

  • 1 pachet paste făinoase
  • 1 kg mere,
  • 1 plic zahăr vanilat,
  • 1 lingură de margarină,
  • zahăr

 

Mod de preparare:

Pui la fiert apă cu sare şi când dă în clocot adaugi pastele şi le laşi să fiar­bă 8-10 minute. Când sunt fierte, le scurgi, le treci sub un jet de apă rece şi le laşi deoparte.

Cureţi apoi merele, le dai pe râzătoare, le căleşti cu margarină 10 minute şi le laşi să se răcească, după care le amesteci cu pastele, zahărul vanilat şi zahăr djpă gust. Dacă-ţi place, poţi să mai pui şi puţină scorţişoară.

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.