Retete de post: Paste cu legume

Printeaza

Paste cu legume din: paste fara ou, ulei de masline, ardei, ceapa rosie, margarina, rosii cherry, sparanghel, sare, piper si cascaval.

Ingrediente:Paste_cu_legume

  • 300 g paste fara ou
  • 2-3 lingurite ulei de masline
  • 2 ardei galbeni
  • o ceapa rosie
  • 50 g margarina
  • 5-6 rosii cherry
  • o legatura sparanghel
  • 2-3 frunze de busuioc
  • sare
  • piper alb
  • cascaval de post pentru ornat

 

Mod de preparare:

Pastele se pun să fiarbă în apa clocotită cu sarea şi uleiul de măs­line. După ce au fiert, se scot şi se lasă în apă rece să se limpezească. Se scot din apă şi se acoperă cu o folie de plastic.Se curăţă sparanghelul, se spală, se leagă în mănunchi, apoi se pune să fiarbă în apă cu sare. După ce a fiert, se scoate şi se lasă să se scurgă.

Se curăţă ceapa şi ardeii, se spală şi se taie mărunt. Se călesc în margarina topită sau ulei şi se condimentează cu sare şi piper, după gust. Se adaugă sparan­ghelul tăiat bucăţele şi, la sfârşit, se pun roşiile tăiate. Se lasă să se înăbuşe. Se pun pastele într-un bql şi se amestecă cu legumele călite.

Paste cu legume

Paste_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.