Retete de post: Pasta din sfecla cu alune si ceapa

Printeaza

O reteta savuroasa de Pasta din sfecla cu alune si ceapa din: sfecla, alune de padure, ceapa rosie, ulei de masline, miere, chimen si marar.

Ingrediente:Pasta_din_sfecla_cu_alune_si_ceapa

  • 4 sfecla mici
  • 200 g alune de padure
  • 2 cepe rosii
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura miere
  • chimen macinat
  • 1 legatura marar verde sau uscat

 

Mod de preparare:

Coaceti sfeclele la cuptor, apoi curăţaţi-le de coajă şi radeţi-le pe răzătoarea cu ochiuri mici.

Radeti cât mai fin ceapa şi căliţi-o în ulei până când se înmoaie bine.

Ames­tecaţi sfecla rasă cu ceapa călită, mierea şi alunele pisate sau măcinate fin, după plac.

Condimentaţi cu chimen măcinat si ornaţi tartinele cu mărar tocat mărunt.

Pasta din sfecla cu alue si ceapa

Pasta_din_sfecla_cu_alune_si_ceapa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.