Retete de post: orez cu prune

Printeaza

Retete de post: orez cu prune din: orez, prune, apa, zahar, ulei.

Ingrediente:Retete de post: orez cu prune

  • 300 g orez
  • 400 g prune uscate
  • 1200 ml apă
  • 100 g zahăr
  • 40 ml ulei

 

Mod de preparare:

Se spală bine prunele şi se pun la înăbuşit cu ulei şi puţină apă. Când încep să se umfle, se adaugă orezul spălat, zahărul şi restul de apă.

Se lasă să mai dea câteva clocote, apoi se acoperă vasul şi se dă la cuptor 30 de minute. Nu se amestecă. Se poate servi cald sau rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.