Retete de post: Musaca de paste fainoase cu soia

Printeaza

 Musaca de paste fainoase cu soia

Ingrediente:Musaca de paste fainoase cu soia

  • 400 g paste
  • o pungă cu soia granule
  • 2-3 linguri de bulion
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 fir de praz
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • usturoi
  • ulei
  • condiment tip Vegeta
  • 2 linguri margarină
  • 1 lingură făină

 

Mod de preparare:

Pui pastele la fiert în apă cu sare şi după ce au fiert, torni peste ele o cană cu apă rece, apoi le tragi de pe foc. Acoperi cratiţa şi le laşi să se umfle 10-15 minute, apoi le strecori. Intre timp, pui şi soia la fiert pentru 30 de minute, în apă clocotită în care ai adău­gat puţină Vegeta.

Separat, căleşti ceapa în ulei, adaugi morcovul răzălit, prazul tăiat ron­dele, soia scursă de apă, bulionul desfăcut în puţină apă sau în zeama în care a fiert soia.

Laşi la fiert, timp în care faci un sos alb astfel: într-o tigaie pui să se topească margarina, adaugi făină amesteci repede şi torni 1/2 cană de apă.

Laşi să dea un clocot, două. Intr-o tavă unsă cu puţin ulei pui 1/2 din can­titatea de paste, umplutura de soia, restul de paste şi peste toate torni sosul alb şi dai la cup­tor.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • retete de post cu paste fainoase

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.