Retete de post: Musaca de ciuperci cu paste

Printeaza

O reteta savuroasa de Musaca de ciuperci cu paste din: ciuperci, ulei, paste, ceapa, sare si condimente.

Ingrediente:Musaca_de_ciuperci_cu_paste

  • 500  ciuperci
  • 100 ml ulei
  • 500 g paste tuburi
  • 4-5 cepe
  • 1 lingura sare
  • condimente dupa gust

 

Mod de preparare:

Cureti ciupercile si ceapa si le tai fideluta, apoi le calesti si le dai deoparte cand sunt gata. Pui la fiert pastele in apa fierbinte timp de 15 minute, apoi pui 1 lingura de ulei, ca sa nu se lipeasca. Trecori pastele prin sita. ungi o tava cu ulei si asezi un rand de paste, un rand de ciuperci (compozitia), apoi iar un rad de paste, iar ultimul sa fie din compozitia cu ciuperci si verdeata (marar).

Pui tava la cuptor 30-40 de minute, pana cand se rumeneste. Servesti musacaua calda.

Musaca de ciuperci cu paste

Musaca_de_ciuperci_cu_paste

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.