Retete de post: Linguine cu dovlecel
PrinteazaO reteta simpla de post din: linguine, dovlecei, ulei de masline, usturoi, zeama de lamaie, chilli si frunze verzi de busuioc.
- 400 grame linguine
- 3 dovlecei dati pe razatoare
- 3 linguri ulei de masline
- un catel de usturoi taiat marunt
- zeama de la o lamaie
- putin chilli
- o mana de frunze verzi de busuioc, rupte
Mod de preparare:
Fierbe linguinele in functie de instructiunile de pe pachet, apoi strecoara-le. Pune-le intr-o tigaie la prajit usor, cu ulei de masline, dovlecelul dat pe razatoare, usturoi, zeama de lamaie, chilli si o mare parte din busuioc.
Asezoneaza cu sare si piper si amesteca bine. Mai tine putin pe foc si opreste. Se serveste totul rece, ca o salata de vara sau ca garnitura pentru un peste la gratar.
Linguine cu dovlecel
Poftă bună!