Retete de post: Linguine cu dovlecel

Printeaza

O reteta simpla de post din: linguine, dovlecei, ulei de masline, usturoi, zeama de lamaie, chilli si frunze verzi de busuioc.

Ingrediente:Linguine cu dovlecel

  • 400 grame linguine
  • 3 dovlecei dati pe razatoare
  • 3 linguri ulei de masline
  • un catel de usturoi taiat marunt
  • zeama de la o lamaie
  • putin chilli
  • o mana de frunze verzi de busuioc, rupte

 

Mod de preparare:

Fierbe linguinele in functie de instructiunile de pe pachet, apoi strecoara-le. Pune-le intr-o tigaie la prajit usor, cu ulei de masline, dovlecelul dat pe razatoare, usturoi, zeama de lamaie, chilli si o mare parte din busuioc.

Asezoneaza cu sare si piper si amesteca bine. Mai tine putin pe foc si opreste. Se serveste totul rece, ca o salata de vara sau ca garnitura pentru un peste la gratar.

Linguine cu dovlecel

Linguine cu dovlecel

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.