Retete de post: Legume cu cascaval de post la cuptor

Printeaza

O reteta de cascaval de post cu dovlecei, vanata, ceapa, ardei gras, rosii, faina, ulei, nucsoara, piper si sare.Legume cu cascaval de post la cuptor

Ingrediente:

  • 3 dovlecei
  • 1 vânătă
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras
  • 2 roşii
  • 100 g caşcaval de post
  • 1 lingură făină
  • 2 lin­guri ulei
  • nucşoară
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi un dovlecel, îl tai cubuleţe, le pui la fiert în apă cu sare şi apoi le pasezi. Cureţi dovleceii rămaşi şi vânătă, le tai felii, tai şi ardeiul fâşii, toci ceapa şi tai roşiile felii. Căleşti ceapa în ulei încins, adaugi legumele rămase, amesteci cu grijă, le mai laşi pe foc cât să se mai înmoaie, apoi le răstorni într-un vas de cuptor.

Amesteci piureul de dovlecel cu caşcavalul ras, piper, sare şi nucşoară după gust, torni compoziţia peste legumele din vas şi dai totul la cuptor pentru 40 de minute. Las-o un pic să se răcească înainte de a porţiona.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/retete-de-post-legume-cu-cascaval-de-post-la-cuptor html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.