Retete de post: Icre de post

Printeaza

 

O reteta simpla si gustoasa de icre din: ulei, sare, piper, gris, suc de rosii si ceapa.

Ingrediente:Icre de post

  • 1 ceaşcă griş
  • 3 ceşti suc dulce de roşii
  • 2-3 cepe
  • 1 ceaşcă ulei
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Sucul de roşii îl pui la foc mic să clocoteas­că. Adaugi în ploaie grisul, amesteci cu grijă până ce grişul se umflă, lei de pe foc şi laşi să se răcească.

Adaugi puţin câte puţin ulei, freci cu lingura de lemn sau cu mixe­rul, până se încorporează tot uleiul. La sfârşit adaugi după gust ceapă fin tocată, sare.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.