Retete de post: Iahnie de cartofi

Printeaza

 

O reteta gustoasa de iahnie de cartofi, ceapa, suc de rosii, boia si patrunjel.Iahnie de cartofi

Ingrediente:

  • 5 cartofi
  • 2 cepe
  • suc de roşii
  • boia (dulce sau iute, după gust)
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi tai în opt şi îi pui la fiert. Cureţi şi tai ceapa peştişori şi o pui la călit în cratiţa în care vei fierbe iahnia.

Adaugi cartofii fierţi şi bine scurşi, pui boiaua, sosul de roşii, potriveşti de sare. Adaugi apă în care au fiert cartofii şi laşi 10 minute să fiarbă împreună.

Tragi cratiţa de pe foc şi adaugi pătrunjelul. E bună atât caldă, cât şi rece, cu murături sau salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.