Retete de post: Guguluf cu ciocolata

Printeaza

O reteta de gulguf cu ciocolata din: ulei, faina, zahar, apa, praf de copt, otet, zahar vanilat, scortisoara, zahar pudra si ciocolata neagra de post.

Ingediente:Guguluf cu ciocolata

  • 500 g făină
  • 150 ml ulei
  • 400 g zahăr
  • 250 ml apă
  • 1 pliculeţ cu praf de copt
  • 20 ml oţet
  • 2 pliculeţe cu zahăr vanilat
  • 15 g scorţişoară
  • 1 plic cu zahăr pudră
  • fulgi de ciocolată neagră de post

 

Mod de preparare:

Amestecă zahărul cu apa şi uleiul. Adaugă treptat făina, praful de copt stins în oţet, zahărul vanilat şi scorţişoara. Amestecă uşor, după care adaugă fulgii de ciocolată.

Toarnă compoziţia într-o formă de guguluf unsă cu ulei şi tapetată cu făină. Coace la cuptor aproximativ 30-40 de minute. După ce s-a răcorit puţin, pudrează din belşug cu zahăr pudră.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • guguluf de post

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.