Retete de post: Guguluf cu ciocolata
PrinteazaO reteta de gulguf cu ciocolata din: ulei, faina, zahar, apa, praf de copt, otet, zahar vanilat, scortisoara, zahar pudra si ciocolata neagra de post.
- 500 g făină
- 150 ml ulei
- 400 g zahăr
- 250 ml apă
- 1 pliculeţ cu praf de copt
- 20 ml oţet
- 2 pliculeţe cu zahăr vanilat
- 15 g scorţişoară
- 1 plic cu zahăr pudră
- fulgi de ciocolată neagră de post
Mod de preparare:
Amestecă zahărul cu apa şi uleiul. Adaugă treptat făina, praful de copt stins în oţet, zahărul vanilat şi scorţişoara. Amestecă uşor, după care adaugă fulgii de ciocolată.
Toarnă compoziţia într-o formă de guguluf unsă cu ulei şi tapetată cu făină. Coace la cuptor aproximativ 30-40 de minute. După ce s-a răcorit puţin, pudrează din belşug cu zahăr pudră.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- guguluf de post