Desărezi ghebele sau le decongelezi, le fierbi bine şi le laşi să se răcească, apoi le treci prin maşina de tocat.
Separat, prepari maioneza. înmoi şi storci bine o pungă de pufuleţi, apoi îi amesteci cu o lingură sau două de muştar şi tomi treptat ulei, exact ca la maioneză.
Când este gata, o adaugi peste ghebeo dată cu usturoiul pisat, sarea şi condimentul după gust.
Amesteci bine, apoi faci tartine ornate cu gogoşari muraţi şi felii de măsline.
Tocanita de ghebe cu patrunjel din: ghebe, ceapa, ulei, faina, rosii, cartofi, patrunjel, sare. Ingrediente: 500 g ghebe sau hribi de pădure 3 cepe 4 linguri cu ulei 1 lingură cu făină 2-3 roşii 2-3 cartofi pătrunjel tocat sare
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.