Retete de post: friganele

Printeaza

Retete de post: friganele din: apa, nuci, curmale, suc de portocale, faina, paine.

Ingrediente:friganele

  • 1 ceaşcă apă
  • 2 linguri nuci rumenite în cuptor
  • 5 curmale fără sâmburi
  • 1/2 ceaşcă suc proaspăt de portocale
  • 1 lingură făină
  • 8 felii de pâine

 

Mod de preparare:

Se amestecă toate ingredientele, în afară de feliile de pâine, în blender, până devin o pastă cremoasă. Se toarnă compoziţia într-un castron.

Se înmoaie feliile de pâine şi se aşază pe o tavă. Se coc pe ambele părţi până ce devin aurii.

Se pot garnisi cu dulceaţă sau fructe proaspete.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/retete-de-post-friganele html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.