Retete de post: Dovlecei umpluti cu ciuperci

Printeaza

Dovlecei umpluti cu ciuperci

Dovlecei umpluti cu ciuperci din: dovlecel, ciuperci, ceapa, gogosari, vanata, usturoi, sare, piper, boia.

Ingrediente:

  • 1 dovlecel mare
  • 250 g ciuperci
  • 2 cepe mijlocii
  • 2 gogosari
  • 1 vinata
  • un catel usturoi
  • sare
  • piper
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Umplutura: se rade vanata, gogosarii pe razatoarea mare, se adauga ceapa tocata marunt impreuna cu ciupercile si se condimenteaza dupa gust.

Dovlecelul se curata si se taie in doua in lungul lui apoi se curata de samburi. Se introduce materialul in scobitura si se da la cuptor 45 min.

Cand este gata se aseaza pe un platou se stropeste cu mujdeiul de usturoi.

Se serveste cald.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • dovlecei umpluti de post cu ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.