Retete de post: Cornulete cu rahat

Printeaza

Cornulete cu rahat din: faina, margarina, apa, otet, rahat, zahar.
Ingrediente:Cornulete cu rahat

  • faina (circa 350 g)
  • 1 pachet margarina
  • 3 linguri apa
  • o lingura otet
  • rahat pentru umplut
  • zahar pudra + 1 plic zahar vanilat

 

Mod de preparare:

Se freaca intre palme faina cu margarina, pana ce amestecul devine nisipos, apoi se adauga apa si otetul, se framanta un aluat ceva mai vartos si se lasa cateva ore la rece (eventual chiar de seara pana dimineata).

Se intinde o foaie subtire, se taie patrate si in fiecare patrat se pune cate-o bucatica de rahat.

Se formeaza cornuletele si se coc la 180C pana ce se rumenesc usor.

Fierbinti, se tavalesc prin zaharul vanilat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.