Retete de post: Cornulete cu mere

Printeaza

O reteta de post de cornulete cu mere din: ulei, bors, praf de copt, faina, mere, zahar, scortisoara, si zahar vanilat.

Ingrediente:Cornulete cu mere

aluat:

  • 1/2 l ulei
  • 350 ml borş
  • un praf de copt
  • făină cât cuprinde

Umplutură:

  • 1 kg de mere dulci
  • 1 cană cu zahăr
  • scorţişoară
  • ulei
  • zahăr vanilat pentru pudrat

 

Mod de preparare:

Dizolvă praful de copt în borş, apoi toarnă uleiul şi amestecă bine. Pune făina în ploaie şi amestecă, până obţii un aluat tăricel. Lasă-l să se odihnească.

Umplutura: taie merele cubuleţe, apoi pune-le pe foc cu zahăr şi scorţişoară. Lasă să scadă, amestecând continuu. întinde aluatul, taie cercuri, pune umplutură, închide „plicul”. Dă cornurile la cuptor, la foc mic.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • cornulete cu mere de post

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.