Retete de post: Ciuperci cu sfecla

Printeaza

O reteta de post de ciuperci cu sfecla din: ciuperci, sfecla rosie, ceapa, untdelemn, usturoi si sare.

Ingrediente: Ciuperci cu sfecla

  • un kilogram de ciuperci
  • 400 g sfeclă roşie
  • o ceapă
  • unt­delemn
  • usturoi
  • sare

 

Mod de preparare:

Ciupercile se spală bine în mai multe ape şi se taie fin. Sfecla se fierbe, se curăţă şi se dă pe râzătoare. Ceapa se toacă şi se căleşte în unt­delemn, se adaugă ciupercile, sfecla şi mujdeiul, se călesc împreună şi se lasă să fiarbă în apa lăsată, timp de 10 minute. Când este gata se potriveşte de sare.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.