Retete de post: Ciuperci cu pasta de usturoi

Printeaza

O reteta de post de ciuperci cu pasta de usturoi din: ciuperci, untdelemn, busuioc, cimbru, piper alb si sare.

Ingrediente:Ciuperci cu pasta de usturoi

  • 500g de ciuperci albe (de câmp sau de cultură)
  • o lingură de untdelemn
  • busuioc pisat
  • cimbru
  • piper alb (măcinat)
  • sare

 

Mod de preparare:

Ciupercile se opăresc, se curăţă, după care se lasă la răcit şi la scurs. Se curăţă 5-6 căţei de usturoi, se pisează şi se freacă bine cu o lin­gură cu untdelemn, obţinându-se o pastă.

Se adaugă un praf de pulbere de busuioc, puţin cimbru şi piper alb, după gust. Ciupercile se toacă mărunt, după care se amestecă bine cu pasta de usturoi. Se servesc reci, cu vin alb.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • pasta de ciuperci cu usturoi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.