Retete de post: Ciuperci cu pasta de usturoi
PrinteazaO reteta de post de ciuperci cu pasta de usturoi din: ciuperci, untdelemn, busuioc, cimbru, piper alb si sare.
- 500g de ciuperci albe (de câmp sau de cultură)
- o lingură de untdelemn
- busuioc pisat
- cimbru
- piper alb (măcinat)
- sare
Mod de preparare:
Ciupercile se opăresc, se curăţă, după care se lasă la răcit şi la scurs. Se curăţă 5-6 căţei de usturoi, se pisează şi se freacă bine cu o lingură cu untdelemn, obţinându-se o pastă.
Se adaugă un praf de pulbere de busuioc, puţin cimbru şi piper alb, după gust. Ciupercile se toacă mărunt, după care se amestecă bine cu pasta de usturoi. Se servesc reci, cu vin alb.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- pasta de ciuperci cu usturoi