Retete de post: Ciorba de perisoare din soia cu zeama de varza

Printeaza

Ciorba de perisoare din soia cu zeama de varza

Ingrediente:Ciorba de perisoare din soia cu zeama de varza

  • 1 pungă de soia cubuleţe
  • 2 cepe potrivite
  • 3 morcovi
  • 1 ţelină potrivită
  • zarzavat de ciorbă
  • 2- 3 linguri condiment tip Vegeta
  • 1/2 ceaşcă ulei
  • 1 l zeamă de varză (sau borş)
  • leuştean verde
  • 1 lingură bulion

 

Mod de preparare:

Intr-o oală potrivită pun uleiul unde adaug ceapa tocată mărunt, morcovul şi ţelina tocate mărunt, zarzavatul şi le las să se călească.

După aceea, adaug cam 1/2-1 l apă şi las să clocotească, apoi pun soia cubuleţe (bineînţeles, înainte de a o pune în ciorbă fierb soia în apă cu puţină Vegeta, o pun la scurs şi apoi o adaug în ciorbă).

Completez cu 1 l de zeamă de varză, condiment (dacă mai e cazul) şi bulionul. Iau ciorba de pe foc şi pun leuşteanul tocat mărunt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.