Retete de post: Cartofi cu usturoi

Printeaza

Cartofi cu usturoi din: cartofi, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente: Cartofi cu usturoi

  • 1 kg cartofi
  • 1 capatina usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se aleg cartofii de aceeasi marime, se curata, se spala si se pun intr-o cratita cu ulei si putina apa.

Se acopera cu capac si se introduce la cuptor sa fiarba inabusit.

Cand cartofii se fac pufosi, se adauga usturoiul pisat, sare, piper si se mai tine la cuptor fara capac, pana scade sosul si se rumenesc cartofii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.