Retete de post: Cartofi cu sfecla

Printeaza

Cartofi cu sfecla din: cartofi, sfecla, ceapa, ulei, lamaie, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi cu sfecla

  • 1 kg cartofi
  • 2 bucati sfecla rosie
  • 2 cepe
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri sau lamaie
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cartofii si sfecla se fierb in coaja, dar separat. Sfecla se poate coace in cuptor.

Intre timp se curata ceapa, se taie marunt si se prajeste in ulei.

Cartofii si sfecla se curata de coaja, se taie felii, se pun intr-un castron, se adauga ceapa, sare, piper si otet sau zearna de lamaie.

Se amesteca compozitia, se presara patrunjel tocat sau hrean ras si se serveste ca un fel de mancare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.