Retete de post: Bruschete cu dovlecei si patrunjel
PrinteazaO reteta de bruschete cu dovlecei din: paine, dovlecei, cascaval de post, margarina, usturoi si patrunjel.
- 1 pâine
- 2 dovlecei
- 200 g caşcaval de post
- 100 g margarină
- 6 căţei de usturoi
- pătrunjel
Mod de preparare:
Taie dovleceii felii subţiri. Trage-i în puţină margarină topită. Separat, freacă restul de margarină cu usturoiul zdrobit. Taie pâinea felii. Unge-le pe fiecare cu amestecul de margarină.
Aşază-le în picioare, nu culcate, într-o formă termorezistentă unsă cu margarină. între ele, pune felii de caşcaval de post şi rondele de dovlecei.
Presară deasupra pătrunjelul tăiat fin. Lasă la cuptor câteva minute, până se topeşte caşcavalul, iar pâinea se rumeneşte puţin.
Poftă bună!