Retete de post: Bruschete cu dovlecei si patrunjel

Printeaza

O reteta de bruschete cu dovlecei din: paine, dovlecei, cascaval de post, margarina, usturoi si patrunjel.

Ingrediente:Bruschete cu dovlecei si patrunjel

  • 1 pâine
  • 2 dovlecei
  • 200 g caşcaval de post
  • 100 g margarină
  • 6 căţei de usturoi
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Taie dovleceii felii subţiri. Trage-i în puţină margarină topită. Separat, freacă restul de margarină cu usturoiul zdrobit. Taie pâinea felii. Unge-le pe fiecare cu amestecul de margarină.

Aşază-le în picioare, nu culcate, într-o formă termorezistentă unsă cu margarină. între ele, pune felii de caşcaval de post şi rondele de dovlecei.

Presară deasupra pătrunjelul tăiat fin. Lasă la cuptor câteva minute, până se topeşte caşcavalul, iar pâinea se rumeneşte puţin.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.