Retete de post: Bors de loboda cu usturoi

Printeaza

 

 

O reteta de bors de loboda, usturoi, ulei, ceapa, orez, leustean, pareunjel verde, hrean si saBors de loboda cu usturoire.

Ingrediente :

  • 10 legături lobodă
  • 2 cepe
  • 2 linguri orez
  • 1-2 fire usturoi verde
  • 1 legătură leuştean
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 200 ml borş
  • 1 lingură ulei
  • 1 hrean mic
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli loboda, o tai fin şi o pui la fiert în 2 l de apă cu ceapa tocată şi orezul spălat. După ce au fiert adaugi borşul încălzit (separat, eu nu-l fierb înainte) şi uleiul, potriveşti de sare şi laşi să mai dea într-un clocot.

La final presari verdeaţa, usturoiul tocate şi hreanul ras.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.