Retete de post: Alta ciorba de post, de fasole

Printeaza

Alta ciorba de post, de fasoleFierbem, în doi litri de apă, o jumătate de kg de boabe de fasole uscată, aleasă şi spălată; când fasolea este pe jumătate fiartă, îi adăugăm 1-2 rădăcini de morcov, 1-2 de pătrunjel, o jumătate de ţelină, toate curăţate, spălate şi tăiate ca tăiţeii, precum şi 4-5 cepe, pătrunjel verde mărunt tocat şi sarea trebuincioasă, lăsându-le să fiarbă bine.

Inainte de a servi, prăjim 1-2 cepe în untdelemn şi le turnăm în ciorbă.

Ciorba de post de fasole

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.