Retete de post: Borş cu fasole

Printeaza

Se ia cam un sfert de kilogram de fasole şi se pune la înmuiat în apă rece de cu seară; a doua zi se aruncă apa şi se pune la fiert cu apă rece. Borşul se pune deosebit la fiert, cu ceapă, verdeaţă şi sare. După ce fasolea e fiartă, se toarnă borşul fiert peste ea.

Trebuie potrivit de acru, după plăcere. Se poate pune şi o pătlăgică roşie şi un ardei gras tocat în fasole. Cine vrea, pune şi puţin cimbru.

Borş cu fasole

Borş cu fasole

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.