Retete de placinte delicioase cu dovleac

Printeaza

Dovleacul este la mare cautare in aceasta perioada, fapt pentru care e bine sa stiti cateva retete savuroase pe care sa le preparati cu drag pentru familie si prieteni.Datorita gustului sau unic, dovleacul nu trebuie sa lipseasca din meniul dumneavoastra, iar aici veti invata cum sa-l preparati.

Retete de placinte delicioase cu dovleac

Placinta aromata cu dovleac

Placinta_aromata_cu_dovleacPlacinta aromata cu dovleac din: foi de placinta, dovleac, ulei, zahar, scortisoara. Ingrediente: 1 pachet foi de placinta 2 kg dovleac curatat 2 linguri ulei 200 g zahar 1 lingura scortisoara   Mod de preparare: Dovleacul curăţat de coajă şi de seminţe se dă pe răzătoarea mare şi se pune la călit în ulei, împreună…

Read more »

Plăcintă de dovleac cu frunze

Placinta_de_dovleac_cu_-frunze.pngO reteta delicioasa de placinta cu:dovleac, zahar, unt, faina, scortisoara, ou, banana, nuca. Ingrediente: 1/2 dovleac 1 cană mare  zahăr 1 cană unt topit 600 g făină scorţişoară nucă măci­nată 1 ou 1/2 banană 2 linguri nucă pisată     Mod de preparare: Frămânţi un aluat fraged din făină, unt sau ulei, zahăr, 1 ou…

Read more »

Retete gustoase: Plăcintă cu dovleac

Placinta_cu_dovleacPlăcintă cu dovleac din: oua, zahar, piure de dovleac, faina, pesmet, scortisoara, nucsoara, ghimbir, enibahar, nuci, zahar si cardamom. Ingrediente: 6 oua 250 g zahar 1 kg piure de dovleac 4 linguri faina 4 linguri pesmet din biscuiti de ovaz 1 lingura scoartisoara 1/2 lingurita nucsoara 1 lingurita ghimbir ras 1/2 lingurita enibahar pisat 1/2…

Read more »

Plăcintă savuroasa cu dovleac

Plăcintă savuroasa cu dovleac din: aluat, lapte, drojdie, zahar, zahar vanilat, coaja de lamaie, oua, sare, faina, dovleac, unt, anason, scortisoara si pesmet. Ingrediente:  pentru aluat: 100 g unt 200 ml lapte 25 g drojdie o lingura zahar un plic zahar vanilat coaja de la o lamaie 2 oua un praf sare 475 g faina…

Read more »

Placinta cu miez de dovleac

O reteta de placinta cu miez de dovleac din: faina, ou, otet, apa, sare, miez de dovleac, mar, zahar, branza proaspata de vaci, smantana, gris, scortisoara si nucsoara. Ingrediente: aluat: 250 g faina 1 ou 1/2 lingurita otet apa calduta sare umplutura: 750 g miez de dovleac 1 lingura unt 1 mar 200 g zahar…

Read more »

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.