Retete de placinta cu mere

Printeaza

Am adunat pentru voi cateva moduri de preparare a placintei pentru ca munca ta in bucatarie sa fie apreciata de cei dragi.

Placinta_cu_mere

Placinta cu ceapa, cimbru si mere

Placinta_cu_ceapa_cimbru_si_merePlacinta cu ceapa, cimbru si mere din: cartofi, unt, ceapa, cimbru, mere. Ingrediente: 800 g cartofi, taiati in felii rotunde cu grosimea 5 mm 50 g de unt nesarat, plus 25 g (optional) 2 cepe mari, taiate in jumatati si feliate subtire o mana mica de cimbru 2 mere   Mod de preparare: Adu la…Read more »

 

Placinta cu mere si stafide

Placinta_cu_mere_si_stafidePlacinta cu mere si stafide din: faina, stafide, zahar, margarina, mere, otet, apa, gris, scortisoara, zahar farin. Ingrediente: 380-400 g făină 100 g stafide 250 g zahăr 250 g margarină 2 kg mere 2 linguri oțet 2 linguri apă 6 linguri de griș sau pesmet scorțișoară zahăr farin pentru pudrat   Mod de preparare: Se…Read more »

Placinta delicioasa cu mere

Placinta_delicioasa_cu_merePlacinta delicioasa cu mere din: mere, unt, zahar, foitaj, scortisoara, ou. Ingrediente: 800 g mere 100 g unt 200 g zahăr 1 pachet foitaj 1 linguriță scorțișoară 1 ou   Mod de preparare: Se decojesc merele și se rad pe răzătoarea mare. Se încinge untul și se pun merele rase. Se adaugă zahărul și scorțișoara.…Read more »

 

Plăcintă de post cu mere si scortisoara

Placinta_de_post_cu_mere.pngO reteta delicioasa de placinta cu: mere, scortisoara, fructoza, unt, premix pentru patiserie, drojdie, ulei, apa minerala, sare. Ingrediente umplutură: un kg mere pentru plăcintă scorţişoară după gust (1-2 linguriţe) 80-90 g fructoză o linguriţă de unt Ingrediente aluat: 500 g premix pentru patiserie 25 g drojdie proaspătă 250 ml ulei 300 ml apă minerală…Read more »

Placinta aromata cu mere

Placinta_aromata_cu_merePlacinta aromata cu mere din: foi de placinta, mere, ulei, zahar, scortisoara. Ingrediente: 1 pachet foi de placinta 1 kg de mere 2 linguri ulei 200 g zahar 1 lingura scortisoara   Mod de preparare: Merele se curăţă de coajă, se dau pe răzătoarea mare şi se pun la călit în ulei, împreună cu zahărul.…Read more »

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.