Retete de Pasti

Printeaza

Pentru ca se apropie Sarbatorile Pascale m-am gandit sa va dau o mana de ajutor in cautarea retetelor si sa strang cateva retete speciale si delicioase pentru masa de Pasţi:

Retete de Pasti

Miel impanat cu ierburi, morcovi, mazare si fasole

Pulpă de miel la cuptor impănată cu cartofi

Pulpă de miel la cuptor impănată cu cartofi Ingrediente: 1 pulpă de miel sos harrissa 2 căţei mari de usturoi sare, piper măcinat 1/2 legătrură de rozmarin 1 kg de cartofi zeama unei lămâi 2 cepe mari 1 cutie cu roşii tocate (400 g), 2 foi de dafin 1 baton dle scorţişoară de 1 cm […]

Mancare de rosii cu vinete, busuioc si oregano

Mancare de miel

Mancare de miel Ingrediente: 800 g pulpă de miel 200 g ceapă 2 căţei de usturoi 600 g roşii curăţate(cutie) 50 g unt 2 linguri cu ulei de măsline 2 linguriţe cu pastă de tomate 1/4 1 vin roşu sec sare, piper măcinat o linguriţă cu oregano uscat o linguriţă cu chimen 200 g Kritharaki […]

Drob de miel cu ficat de pui

Drob de miel cu ficat de pui

Drob de miel cu ficat de pui din: ficat de miel, plamani de miel, inima de miel, ficatei de pui, ceapa verde, oua, usturoi verde, smantana, paine, lapte, faina, sare, piper, marar, rosii. Poate te intereseaza si: Drob de miel in aluat cu usturoi si ceapa verde Drob de miel cu verdeata si oua Drob […]

Frigarui de miel cu tzatziki

Frigărui de miel cu tarhon

O reteta delicioase de frigarui de miel cu tarhon din: carne de miel, paine, tarhon, faina, ceapa, usturoi, oua, bicarbonat, sare, piper, ulei, sos de rosii picant, saratele, cartofi si orez. Ingrediente: 1 kg carne de miel două felii de pâine o legătură de tarhon două linguri de făină o ceapă 4 căţei de usturoi […]

Friptura de iepure

Miel marocan

O reteta delicioasa de miel marocan din: ceafa de miel, boia iute, scortisoara, rosii in bulion, usturoi, masline, patrunjel verde, smantana si lipie. Ingrediente: 500 g ceafă de miel 2 linguri de boia iute 3 linguriţe scorţişoară măcinată 800 g roşii cu bulion (conservă) 2 căţei de usturoi zdrobiţi 2 linguri măsline negre pătrunjel verde […]

Pulpă de miel la tavă cu amestec de legume

Pulpă de miel la tavă cu amestec de legume

Pulpă de miel la tavă cu amestec de legume Ingrediente: 1 pulpă de miel (cea 2 kg) 12 feliuţe de usturoi curăţat 50 g unt 4 crenguţe de cimbru 2 crenguţe de rozmarin 3 linguri de ulei de măsline 1 lingurinţă de sare piper boabe şi măcinat legume diverse Preparare: Se pune fasolea albă la […]

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.