Frigarui picante de miel din: file de miel, usturoi, limeta, ceapa, mango, sare, unt. Ingrediente: 500 g file de miel 2 căţei de usturoi coaja rasă şi zeama de la o limetă 2 linguri de pastă 8 cepe verzi 1/2 mango sare 2 linguri de unt Mod de preparare: Fileurile de miel se taie în […]
Stufat de miel cu cimbru tocat
O reteta de stufat de miel cu cimbru din: carne de miel, ceapa verde, usturoi verde, praz, ardei capia, pasta de tomate, vin alb demisec, sare, piper, faina, cimbru si amidon Ingrediente: un kg carne de miel două legături de ceapă verde două legături de usturoi verde un fir de praz 4 ardei capia roşii […]
Cotlete de miel provensale
Cotlete de miel provensale din: cotletee de mie, lamai, ulei de masline, usturoi, rozmarin, masline, patrunjel, sare, piper, unt, vin. Ingrediente: 12 cotlete de miel a cca 75 g sucul şi coaja de la o lămâie netratată 4 linguri de ulei de măsline 1 căţel de usturoi 1 fir de rozmarin cca 6 măsline negre […]
Miel cu legume
Miel cu legume Ingrediente: un kilogram carne de miel 800 g fasole verde 8 ardei capia 250 g arpagic sare piper ulei de floarea-soarelui o linguriţă de boia iute 4 căţei de usturoi cimbru o lingură de oţet, pătrunjel Preparare: Carnea de miel se spală, se taie în bucăţi şi se pune într-un vas adânc. […]
Miel cu piure de mazare
Miel cu piure de mazare din: cotlete de miel, otet, ulei de masline, menta, mazare, parmezan. Ingrediente: 6 cotlete de miel 3 linguri de oţet balsamic 5 linguri ulei de măsline 1 mână de mentă 300 g de mazare congelată 2 linguri de parmezan ras Mod de preparare: Se încălzeşte cuptorul la 170° C/gaz […]