Retete de muraturi pe alese
PrinteazaDaca e toamna, e sezonul conservelor si muraturilor. Cel mai bogat anotimp al anului ne ofera fel de fel de legume si fructe pe care gospodinele se pregatesc sa le conserve pentru iarna. Cu aceasta ocazie va invitam sa incercati retetele noastre de muraturi si conserve pentru a avea suficiente provizii in zilele geroase.
Dovlecei cu conopida in otet si boabe de coriandru
Dovlecei cu conopida in otet si boabe de coriandru din: conopida, dovlecei, otet din vin, piper boabe, zahar, boabe de coriandru, sare. Ingrediente: 1 conopidă de 750-800 g 2 dovlecei mici 500 ml oţet din vin de 1/2 lingurita piper boabe 3 linguri zahăr 3-4 boabe de coriandru 1 lingurita sare Mod de preparare:…
Gogosari in otet cu piper boabe
Muraturi asortate in otet cu hrean si marar
Muraturi asortate in otet cu hrean si marar din: conopida, ardei gras, morcovi, dovlecei, hrean, piper boabe, frunze de marar, apa, otet, zahar, sare. Ingrediente: 2 kg conopidă 500 g ardei gras roşu 500 g morcovi 5 dovlecei 2-3 rădăcini hrean piper boabe frunze de mărar 2 litri apă 350 ml oţet 50 g zahăr…
Reteta zilei: Gogosari umpluti cu struguri la borcan
Din nicio camara nu trebuie sa lipseasca gogosarii la otet. De aceasta data ne-am propus sa pregatim niste gogosari umpluti cu struguri care la iarna o sa arate perfect langa o friptura rumenita si condimentata. Ingrediente: gogosari struguri verzi struguri rosii apa otet zahar sare piper boabe boabe de mustar miere foi de dafin…
Bune toate muraturile de aici