Retete de mancaruri – Delicioase si Gustoase

Printeaza

Retete de mancaruri – Delicioase si Gustoase: În universul culinar, rețetele sunt poarta spre aventurile gastronomice, o călătorie în lumea aromelor, texturilor și gusturilor.

Fie că suntem pasionați de arta gătitului sau căutăm idei noi pentru a îmbogăți meniul de zi cu zi, rețetele culinare ne oferă oportunitatea de a explora, de a crea și de a împărtăși.

În acest spațiu, vă invităm să descoperiți rețete variate, de la preparate tradiționale pline de amintiri, până la inovații culinare care vă vor surprinde plăcut.

Bucurați-vă de fiecare moment petrecut în bucătărie și de fiecare savoare descoperită. Acesta este locul în care creația culinară devine o artă, iar fiecare masă este o experiență memorabilă.

Retete de mancaruri – Delicioase si Gustoase

Trigoane_umplute_cu_crema_de_castane_si_branza_de_vaci_09

Reteta zilei: Trigoane umplute cu crema de castane si branza de vaci

Trigoane umplute cu crema de castane si branza de vaci din: crema de castane, branza de vaci, zahar, scortisoara, ou, fulgi de migdale si zahar pudra. aluat pentru foietaj 200g crema de castane 250g branza de vaci 20g zahar un praf de scortisoara pentru decor: 1 ou fulgi de migdale zahar pudra   Mod de […]

Paste_la_cuptor_cu_ton_si_spanac_8

Reteta zilei: Paste la cuptor cu ton si spanac

Paste la cuptor cu ton si spanac din: usturoi, ulei de masline, ceapa, faina, lapte, nucsoara, paine, parmezan, piper rosu, spanac, ton, paste, sare si piper. Ingrediente: 1 capatana usturoi 4 linguri ulei de masline 1 ceapa alba, taiata cuburi 1/4 ceasca faina 4 cesti de lapte 1/2 lingurita nucsoara feli de paine vechi de […]

Cotlet_de_porc_impanat_cu_carnati_si_portocale_14

Reteta zilei: Cotlet de porc impanat cu carnati si portocale

Cotlet de porc impanat cu carnati si portocale din: cotlet de porc, carnati, portocale, usturoi, cimbru, rozmarin, vin, sare, piper, ulei de masline si suc de portocale. Ingrediente: 1 bucata cotlet de porc 200g carnati 2 portocale 2 catei usturoi crengute cimbru rozmarin 1 cana vin alb diluat cu apa sare piper ulei de masline […]

Ciulama de iepure

Reteta zilei: Ciulama de iepure

Ciulamaua de iepure nu este o reteta foarte des preparata, insa gustul carnii de iepure impreuna cu sosul este unul inconfundabil, un adevarat deliciu pe farfuria dumneavoastra. Poate te intereseaza si: Carne de iepure cu vin si sos de rosii Tagliatelle cu iepure Iepure in vin rosu Iepure cu cartofi copti Iepure in sos de […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.