Trigoane umplute cu crema de castane si branza de vaci din: crema de castane, branza de vaci, zahar, scortisoara, ou, fulgi de migdale si zahar pudra. aluat pentru foietaj 200g crema de castane 250g branza de vaci 20g zahar un praf de scortisoara pentru decor: 1 ou fulgi de migdale zahar pudra Mod de […]
Reteta zilei: Paste la cuptor cu ton si spanac
Paste la cuptor cu ton si spanac din: usturoi, ulei de masline, ceapa, faina, lapte, nucsoara, paine, parmezan, piper rosu, spanac, ton, paste, sare si piper. Ingrediente: 1 capatana usturoi 4 linguri ulei de masline 1 ceapa alba, taiata cuburi 1/4 ceasca faina 4 cesti de lapte 1/2 lingurita nucsoara feli de paine vechi de […]
Reteta zilei: Cotlet de porc impanat cu carnati si portocale
Cotlet de porc impanat cu carnati si portocale din: cotlet de porc, carnati, portocale, usturoi, cimbru, rozmarin, vin, sare, piper, ulei de masline si suc de portocale. Ingrediente: 1 bucata cotlet de porc 200g carnati 2 portocale 2 catei usturoi crengute cimbru rozmarin 1 cana vin alb diluat cu apa sare piper ulei de masline […]
Reteta zilei: Ciulama de iepure
Ciulamaua de iepure nu este o reteta foarte des preparata, insa gustul carnii de iepure impreuna cu sosul este unul inconfundabil, un adevarat deliciu pe farfuria dumneavoastra. Poate te intereseaza si: Carne de iepure cu vin si sos de rosii Tagliatelle cu iepure Iepure in vin rosu Iepure cu cartofi copti Iepure in sos de […]