Retete de Craciun: Pulpă de porc cu ţelină

Printeaza

O reteta simpla si gustoasa de Pulpă de porc cu ţelină din: pulpa de porc, telina, foi de dafin, ienibahar, chimen, patrunjel, boabe de piper, ulei, usturoi si sare.

Ingrediente:Retete_de_Craciun_Pulpa_de_porc_cu_telina

  • 600 g pulpa de porc
  • 600 g telina
  • 2 foi de dafin
  • 3-4 boabe de ienibahar
  • 1 lingurita chimen macinat
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura boabe de piper
  • 50 ml ulei
  • 2 catei de usturoi
  • sare

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în cubuleţe, spălaţi-le şi puneţi-le la fiert în 2 litri de apă cu 1 linguriţă de sare.

Când începe să fiarbă în clocot luaţi spuma, apoi puneţi ţelină curăţată, spălată şi tăiată înjcubuleţe.

Adăugaţi foile de dafin, boabele de piper şi ienibahar şj chimenul măcinat.

Fierbeţi totul la foc mic până ce carnea este bine pătrunsă. Scurgeţi apa în care acestea au fiert, adăugaţi uleiul şi usturoiul tocat mărunt şi mai lăsaţi la foc mic 3-4 minute.

Serviţi preparatul cald, presărat cu pătrunjel tocat mărunt.

Pulpă de porc cu ţelină

Retete_de_Craciun_Pulpa_de_porc_cu_telina

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.