Retete de Craciun: Pulpa de porc cu legume

Printeaza

O reteta de pulpa de porc cu legume din: pulpa de porc, ciuperci, usturoi, rosii, ardei, sare grunjoasa, piper, vin alb, ulei de masline, cimbru si patrunjel.

Ingrediente:Retete_de_Craciun_Pulpa_de_porc_cu_legume

  • un kg pulpa de porc
  • 500 g ciuperci
  • 6 catei de usturoi
  • 4 rosii
  • 3-4 ardei (rosu si verde)
  • sare grunjoasa
  • piper negru macinat
  • 100 ml vin alb dulce
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • cimbru
  • patrunjel pentru ornat

 

Mod de preparare:

Se feliază carnea si se con­dimentează cu sare, piper, usturoi şi cimbru. Se stropesc bucăţile de carne cu uleiul de măsline şi se bagă în cuptorul încins, înfăşurate în hârtie de copt.

Se curăţă ciupercile şi ardeii, se spală şi se condimentează cu sare şi piper. Se taie roşiile rondele. Se aşază printre feliile de carne şi se stropesc cu vin. După ce s-a pătruns carnea, se scoate pe platou şi se serveş­te alături de legumele coapte şi de usturoi, ornată cu pătrunjel proaspăt.

Pulpa de porc cu legume

Retete_de_Craciun_Pulpa_de_porc_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.