Retete de Craciun: Porc cu morcov si tarhon

Printeaza

O reteta de porc cu morcovi si tarhon din: pulpa de porc, morcov, ceapa, tarhon, rom, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Retete_De_Craciun_Porc_cu_morcov_si_tarhon

  • 400 g pulpa de porc
  • 300 g morcov
  • 1 ceapa
  • 1 legatura tarhon
  • 50 ml rom
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Cureti carnea de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o cu un servet. Taiati carnea in felii de circa 1 cm grosime, apoi feliile taiti-le in cubulete cu latura de circa 1 cm si presarati-le cu sare si piper.

Incingeti intr-o tigaie mai mare uleiul si puneti carnea. Prajiti-o 2 minute la foc mare, apoi adaugati ceapa curatata, spalata si taiata julienne si morcovii, curatati, spalati si taiati betisoare.

Prajiti ceapa si morcovii impreuna cu carnea inca 3-4 minute, dupa care puneti in tigaie romul, tarhonul tocat mai mare si potriviti de sare si piper.

Adaugati 100 ml apa si lasati la foc mare inca 5 minute sau pana cand se evapora aproape toata apa din tigaie.

Serviti preparatul cald ornat cu frunzulite de tarhon.

Porc cu morcov si tarhon

Retete_De_Craciun_Porc_cu_morcov_si_tarhon

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.