Retete de Craciun: Muschi de porc cu legume

Printeaza

Muschi de porc cu legume din: muschi de porc, sare, usturoi, cimbru, pipet, unt, ulei de masline, vin, miere, broccoli, conopida, morcovi si patrunjel.

Ingrediente:Retete_de_Craciun_Muschi_de_porc_cu_legume

  • un kg muschi de porc
  • sare
  • 4-6 catei usturoi
  • cimbru verde macinat
  • piper negru macinat
  • 100 g unt
  • 2-3 lingurite ulei de masline
  • 250 ml vin alb sec
  • o lingura miere
  • 300 g broccoli
  • 300 g conopida
  • 2-3 morcovi
  • o legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

Se unge carnea cu 50 g unt moale. Se condimentează cu sare, piper, cimbru, usturoi, ulei de măsline, miere şi vin şi se dă la cuptor, la foc mediu. Se stropeşte din când în când cu zeama din tavă. Broccoli şi conopida se spală şi se rup buchetele, iar morcovii se feliază. Se fierb în apă cu sare, separat.

Legumele se scot, se scurg şi se gratinează în restul de unt. Se potrivesc cu sare şi piper şi se servesc cu friptura ornată cu cimbru şi pătrunjel.

Muschi de porc cu legume

Retete_de_Craciun_Muschi_de_porc_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.