Retete de Craciun: Friptura de porc cu miere si sos

Printeaza

O reteta de friptura de porc din: file de porc, miere, sos hoisin, sos de soia, otet de vin si ulei de susan.

Ingrediente:Retete_de_Craciun_Friptura_de_porc_cu_miere_si_sos

  • 2X500 g file de porc

pentru marinata:

  • 4 linguri miere
  • 200 ml sos hoisin
  • 2 linguri sos de soia
  • 4 linguri otet de vin
  • 2 lingurite ulei de susan

 

Mod de preparare:

Intr-o pungă mare, combină toate ingredientele pentu marinată şi adaugă carnea de porc.

Masează bine şi lasă la rece peste noapte. Frige fileurile la grătar 15 minute, intorcând şi ungând cu marinata, până când se pătrunde.

Taie felii groase şi serveşte.

Friptura de porc cu miere si sos

Retete_de_Craciun_Friptura_de_porc_cu_miere_si_sos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.