Retete de Craciun: Cotlete în crustă de muştar cu miere si rosii cherry

Printeaza

Minicotlete în crustă de muştar cu miere si rosii cherry din: cotlete de porc, mustar cu boabe, ulei de masline, sare, piper, rosii cherry si spanac.

Ingrediente:Retete_de_Craciun_Cotlete_în_crusta_de_mustar_cu_miere_si_rosii_cherry

  • 4 cotlete de porc fara os
  • 3 linguri mustar cu boabe
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 400 g rosii cherry
  • 200 g spanac proaspat

 

Mod de preparare:

Cotletele se spală sub jet de apă rece şi se şterg cu prosoape de hârtie. Se amestecă mierea cu muştar si 3 linguri de ulei; se unge carnea pe ambele feţe cu acest amestec şi se frig cotletele pe grătar cca 4 min. pe fie­care parte. Apoi se sărează şi se piperează.

Se spală roşiile cherry, se şterg, se sărează, se piperează şi se stropesc cu 1 lingură de ulei de măsline; se aşază puţin pe grătar. Se curăţă frun­zele de spanac şi se repartizează pe farfurii; deasupra se aşază carnea şi roşiile. Se poate oferi alături o garnitură de cartofi copţi.

Cotlete în crustă de muştar cu miere si rosii cherry

Retete_de_Craciun_Cotlete_în_crusta_de_mustar_cu_miere_si_rosii_cherry

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.