Retete de Craciun: Coaste de porc picante

Printeaza

Coaste de porc picante din: coaste de porc, piper, ulei, ceapa, apa, pasta de tomate, otet, miere, sare, usturoi, boia iute, condimente.

Ingrediente:Retete_de_Craciun_Coaste_de_porc_picante

  • 1 kg coaste de porc
  • 1 lingura piper negru
  • 1 lingura piper rosu
  • 3 linguri ulei
  • 1 bucata ceapa mica
  • 200 ml apa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 50 ml oţet
  • 2 linguri miere
  • 1 lingurita sare
  • 2 lingurite praf de usturoi
  • 2 lingurite boia iute
  • 1 lingurita condimente pentru carnea de porc

 

Mod de preparare:

Coastele se presara cu sare, piper, boia si condimenteleSe lasa sa stea asa pâna este gata sosul.

Într-o tigaie cu ulei încins se caleste ceapa tocata şi, dupa ce s-a înmuiat, se adauga pasta de tomate, oţetul, mierea, sarea, piperul, negru si rosu, macinate nu foarte marunt.

Se adauga apoi apa, praful de usturoi si se lasa la fiert 30 de minute.

Coastele se pun pe gratarul bine încins si, dupa ce îşi schimba culoarea pe ambele parşi, se ung cu sos si se continua frigerea.

Coaste de porc picante

Retete_de_Craciun_Coaste_de_porc_picante

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Imi plac coastele de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.