Retete de Craciun: Ciuperci cu carne trase în miere

Printeaza

O reteta de ciuperci cu carne trase in miere din: muschi de porc sau piept de pui, mustar, miere, sare, unt, ciuperci, cartofi si cimbru.

Ingrediente:Retete_de_Craciun_Ciuperci_cu_carne_trase_în_miere

  • 2 felii de mușchi de porc sau de piept de pui (180 g fiecare)
  • 1 lingură muștar
  • sare
  • 1 lingură miere
  • 2 linguri unt
  • 250 g ciuperci Champignon curățate și tocate
  • 200 g cartofi fierți
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Se unge carnea cu muștar, se sărează și se toarnă peste ea miere. Într-o tigaie se topește jumătate din cantitatea de unt și se prăjește carnea pe ambele fețe. Se scoate apoi din tigaie și se păstrează la cald.

Se așază în tigaie restul de unt, ciupercile și cartofii, se amestecă și se lasă la foc până ce se evaporă tot lichidul, cca 5 min. Se ornează totul cu cimbru proaspăt.

Ciuperci cu carne trase în miere

Retete_de_Craciun_Ciuperci_cu_carne_trase_în_miere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.